Ilmainen toimitus yli 120€ tilauksesta, toimituksena postipaketti!

HYVÄNTEKEVÄISYYS

Syöpä koskettaa tavalla tai toisella meistä lähes jokaista, sillä jopa joka kolmas suomalainen sairastuu elämänsä aikana syöpään. Syöpään sairastuminen on aina kriisi, joka nostaa monenkirjavat tunteet pintaan. 

Myös meidän työyhteisöämme syöpä kosketti viime toukokuussa, kun kauppiaallamme Sarilla todettiin rintasyöpä ja hoidot veivät valtaosan vuodesta 2022. 

Kun tieto sairastumisesta tulee, mielen valtaavat kaikkein vaikeimmat kysymykset. Ahdistavien ajatusten kanssa ei kuitenkaan tarvitse jäädä yksin. Saimaan Syöpäyhdistys tarjoaa neuvontaa ja tukea syöpään sairastuneille, heidän läheisilleen ja kaikille, joita syöpä koskettaa.

Yhdistys toimii hyvin suurelta osin lahjoitusvaroin ja siksi mekin haluamme olla tukemassa tätä paikallisesti erittäin tärkeää toimintaa. 

Olemme valinneet tuotevalikoimastamme tuotteita, joiden myynnistä lahjoitamme 15% Saimaan Syöpäyhdistyksen toiminnan tukemiseen ympäri vuoden. Tulevaisuudessa haluamme, että tuotevalikoima tässä kategoriassa on kattavampi ja samalla saamme kerättyä enemmän varoja hyvään tarkoitukseen.


Olethan mukana tekemässä hyvää yhdessä meidän kanssamme! 

Lahjakortti