Ilmainen toimitus yli 120€ tilauksesta, toimituksena postipaketti!

VERKKOKAUPAN RAKENTAMINEN

UUSIA TUULIA

Yrityksemme on toiminut kohta jo viisi vuotta kivijalkakaupan tiloissa, ensin Kotkassa ja vuoden 2021 alusta Lappeenrannassa.

Kevään 2022 aikana heräsi ajatus, että haluaisimme palvella asiakkaita myös laajemmin ympäri Suomea ja aloimme vaihe vaiheelta rakentamaan verkkokauppaa.

Kauppiaamme Sarin sairastuminen hidasti perustamista melkoisesti, koska hoidot veivät välillä toimintakyvyn ja siksi kauppaa on rakennettu ns. pitkän kaavan mukaan. Rakentaminen aloitettiin heinäkuussa ja sitä on tehty paljolti jaksamisen mukaan.

Kesällä toimintaan mukaan tuli Heidi, joka on tehnyt sisältöä sivuille ja syksyllä tiimiin liittyi myös Jiri, joka on yksin vastannut verkkokaupan varaston rakentamisesta.

Verkkokaupan rakentaminen on ollut erittäin mielenkiintoista ja paljon olemme myös opetelleet aivan uusia taitoja. Heti ei varmasti moni tule ajatelleeksi mitä kaikkea pitää ottaa huomioon verkkokauppaa rakentaessa. Paljon asiaa toki helpotti se, että meillä oli jo liiketoimi olemassa eli emme olleet perustamassa koko toimintaa alusta.

Toiminta verkkokaupan osalta on siis alkanut ja nyt toivomme hartaasti, että myös asiakkaat löytävät meidät ja pääsemme heitä palvelemaan myös tätä kanavaa hyödyntäen.

Olemme avoimina kaikenlaisille kehitys- ja tuote-ehdotuksille eli laita meille meiliä, jos mieleen jotain juolahtaa!

Sari, Heidi ja Jiri

Lahjakortti